Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 20/11/2013
La Cimera Social convoca la ciutadania per aquest dissabte a defensar les pensions, les persones i el que és públic
La Cimera Social de les Illes Balears ha cridat aquest dimecres a la participació ciutadana en les mobilitzacions que es duran a terme el proper dissabte 23 a Palma, Maó i Eivissa, per defensar les pensions, les persones i el que és públic, sota el lema “Utilitza la teva força”.
 
La protesta es farà arreu de les principals ciutats d’Espanya i a Europa ha estat convocada per la Confederació Europea de Sindicats (CES) per demanar un Pla d'Inversions Europees que ajudi els ciutadans a sortir de la crisi.
 
La mobilització a Palma ha estat presentada en roda de premsa pel president de Fapa Mallorca, Vicens Rodrigo, qui ha assenyalat que tothom té molts motius per sortir al carrer aquest dissabte i fer visible “la insostenibilitat de la situació econòmica de la població, que no veu cap llum al final del túnel malgrat els signes de recuperació de què parlen els governants”.
 
“Els ciutadans estan decebuts i volen lideratge, però aquest lideratge no el pot fer qui no escolta i qui es mostra insensible al patiment d’amplis sector socials, per això, en aquesta manifestació es convoca tota la gent sensible i solidària, ja que els problemes, tant de pensions, de serveis públics, etc, afecten tota la ciutadania”, ha remarcat Rodrigo.
 
El president de Fapa Mallorca ha estat acompanyat per representants d’altres entitats i organitzacions que conformen la Cimera Social de les Illes Balears, com ara els sindicats UGT, CCOO, STEI, USO, que han manifestat que s’ha de reivindicar “la situació de conflicte” que es viu a la sanitat i a l’educació públiques, així com la pèrdua de poder adquisitiu dels pensionistes i les altes taxes d’atur que pateix Balears.
 
La Cimera Social ha demanat “diàleg real” al Govern balear “per atallar el conflicte social que existeix a l’arxipèlag i que contribueixi a construir una millor societat per al demà”.
 
A Palma, el proper dissabte 23 la manifestació sortirà a les 12.00 hores des de la plaça d’Espanya; a Maó serà a les 18.00 hores i partirà des de la plaça de l’Esplanada; i a Eivissa s’ha convocat una concentració a les 12.00 hores al parc Reina Sofia.
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com