Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 24/10/2013
La vaga general en l'ensenyament paralitza els centres educatius de les Balears
IMG_6774.JPGEls sindicats FETE-UGT, STEI, ANPE, CCOO i l'Assemblea de Docents consideren un èxit la vaga general en l'ensenyament a les Balears contra la nova llei educativa (LOMQE) i el Tractament Integrat de Llengües (TIL) .
Segons els seus càlculs, el 75 % dels docents dels centres públics i el 45 % dels centres concertats han secundat l'aturada que s'ha realitzat també a la resta del país amb el suport de pares i estudiants .
 
A Palma, la concentració del matí davant la Conselleria d'Educació ha comptat amb la participació de més de 1.500 persones i per la tarda, el passeig del Born s'ha tornat a tenyir de verd amb la presència d'uns 5.000 ciutadans .

El manifest d'aquesta jornada contra la política educativa dels Governs central i autonòmic ha reivindicat el dret a una educació de qualitat perquè, sense ella, "no existeix el progrés social ". La seva lectura ha estat interrompuda en diverses ocasions al crit de " Dimissió " .

La unió de la comunitat educativa ha permès tornar a alçar la veu a l'uníson per defensar un model que garanteixi la igualtat d'oportunitats, atacada constantment per les retallades i la pèrdua de drets. Amb unanimitat , aquesta ha tornat a reclamar que l'educació sigui una prioritat i ha exigit la retirada de la LOMQE, el TIL, el Reial decret de beques i ha exigit que cessi l'increment de taxes universitàries .
 
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com