Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 03/04/2012
FETE_UGT denuncia Educació per retirar els llaços per la llengua sense mesures mínimes de seguretat i salut
La Federació de Treballadors d’Ensenyament (FETE-UGT) va presentar ahir a la Inspecció de Treball i Seguretat Social de les Illes Balears una denúncia contra l’Institut Balear de Infraestructures i Serveis Educatius i Culturals (IBISEC) per retirar els llaços per la llengua del Institut de Marratxi  sense les mesures de seguretat establides a les normatives de prevenció de riscs laborals per als treballs temporals en altures.

Per a la secretària general de FETE-UGT, Carme Santamaría,  amb aquest tipus d’accions Educació està prioritzant actuacions arbitràries i banals per fer demostracions de poder.

“Han donat més importància a la retirada immediata dels llaços que a la seguretat i salut dels seus propis treballadors i que al compliment de la seva funció, com és el manteniment i la subsanació de deficiències en els centres,  fet que afecta realment el benestar i seguretat d’alumnat i professorat” ha defensat Santamaría.

Santamaría ha manifestat que l’IBISEC no ha complit amb la seva funció original de, com posa al seu web, prendre mesures de adequació i ampliació de centres públics educatius amb cura i amb el consens de la comunitat educativa.

 

 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com