Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 20/12/2013
FETE-UGT acusa el Govern de continuar la "caça de bruixes" per expedientar el director de l'IES Marratxí
La Federació d’Ensenyament de la UGT (FETE-UGT) ha rebutjat amb contundència la decisió de la Conselleria d’Educació d’expedientar el director de l’IES Marratxí, Jaume March, per no “respectar el dret a l’educació d’un menor” durant la vaga de docents i l’ha acusat de continuar amb la “caça de bruixes” oberta contra els directors que no comparteixen la seva política educativa.
 
Per a FETE-UGT, aquest expedient és una mostra més del “menyspreu permanent cap als docents que duu a terme el Govern balear  i demostra que el que vol és promoure una política de por que els immobilitzi”.
 
A més a més, l’organització sindical ha relacionat l’obertura de l’expedient al director de l’IES Marratxí amb la seva intenció de perseguir aquells que defensen la llei de normalització lingüística, el decret de mínims, la recerca de consens als centres educatiuss i la seva autonomia.
 
Ha afegit que és “molt estrany” que el nou expedient hagi estat comunicat un dia després de l’aprovació de la Llei de Símbols, una norma que censura la llibertat d’expressió als centres educatius.
 
En aquest sentit, FETE-UGT considera que algunes de les iniciatives que està prenent el Govern demostren que l’Executiu balear està “segrestat per una minoria ultraconservadora”.
 
En la seva opinió, el clima que està creant la Conselleria d’Educació no és l’adequat per negociar el futur educatiu d’aquesta comunitat i resoldre el conflicte, encara no resolt, amb la comunitat educativa.
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com