Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 29/11/2013
FETE-UGT acusa a Educació de coaccionar els docents de baixa perquè tornin a la feina
La Federació d’Ensenyament de la UGT (FETE-UGT) ha acusat a la Conselleria d’Educació d’intentar coaccionar els docents de baixa per malaltia perquè tornin a la feina amb l’enviament als centres educatius d’una carta, en la qual demanen a l’equip directiu quin professorat es reincorporà després de las vacances de Nadal.
 
Per a FETE-UGT, aquesta instrucció d’Educació amaga la intenció del Govern d’estalviar-se el salari dels interins que estan cobrint els docents malalts i implica demanar a l’equip directiu dels centres tasques que no els corresponen.
 
La secretària general de FETE-UGT, Maria Alarcón, considera que la previsió del personal de baixa que es reincorporarà o no al centre educatiu el set de gener és una competència de la Direcció General de Planificació i Recursos Humans i no de l’equip directiu.
 
“No ens sembla adequat que sigui l’equip directiu qui demani informació confidencial i personal als seus companys de feina”, ha assenyalat Alarcón.
 
A Alarcón li sorprèn la previsió amb les baixes de docents que demana Educació als centres per tal d’estalviar-se doblers i la manca d’aquesta intenció previsora amb els problemes d’aplicació del Tractament Integrat de Llengües (TIL), així com per tractar de solucionar el conflicte amb la comunitat educativa que ha provocat tres setmanes de vaga i que es preveu que es reactivi a final de curs.
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com