Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 27/06/2014
FETE-UGT no signarà el pacte d'interins perquè preten fermar el TIL durant quatre anys
Elpacte tampoc contempla cap mesura ed recuperació de drets sociolaborals
La Federació d’Ensenyament d’UGT (FETE-UGT) ha decidit no signar la proposta de pacte d’estabilitat per al personal docent interí que ha presentat la Conselleria d’Educació perquè no hi ha propostes concretes en relació a la recuperació de drets sociolaborals del col·lectiu docent i perquè l’Admistració vol incloure places de pacte per als interins amb l’objectiu d’aplicar el Tractament Integrat de Llengües (TIL).
 
L’organització sindical va proposar un pacte global amb mesures específiques de recuperació de drets sociolaborals, el qual no incloïa places amb requisit de B2 d’anglès per tal d’aplicar el TIL.
FETE-UGT ha recordat que sempre ha rebutjat el TIL imposat pel  Govern i que ha realitzat accions judicials contra aquest projecte.
 
Per coherència i convicció no signarem un pacte que inclogui places d’interins que serveixin per aplicar el TIL durant quatre anys”, ha insistit el sindicat.
 
A més a més, FETE-UGT ha manifestat que pel que fa als aspectes sociolaborals, la Conselleria d’Educació només ha expressat bones paraules però sense detallar res més que un calendari de negociacions.
 
Per a l’organització sindical aquesta proposta de millora és del tot insuficient i demostra que l’única obsessió de l’Executiu Bauzá és el TIL.
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com