Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 04/06/2015
UGT demana al futur Govern un compromís polític per suspendre la LOMCE
La Federació de Treballadors de l’Ensenyament de la UGT (FETE-UGT) demana al nou Govern que surti dels pactes un compromís polític i accions concretes per suspendre l’aplicació dels currículums de la LOMCE als centres docents de Balears.
 
Per això, l’organització sindical reclama que una de les primeres decisions del futur Executiu autonòmic sigui la publicació d’un acord per part del Consell de Govern que suspengui l’aplicació dels currículums de l’ ESO i del Batxillerat als centres educatius.
 
Si aquesta opció no és possible, FETE-UGT aconsella redactar un acord que, atenent a l’autonomia dels centres, siguin aquests els que puguin decidir el grau d’aplicació per minimitzar els efectes de la LOMCE, per tal de mantenir grups d’alumnes, horaris i personal docent per al proper curs escolar.
 
FETE-UGT considera que la implantació de la LOMCE per al curs 2015-16 és precipitada a nivell organitzatiu i que els resultats de les pròximes eleccions generals poden provocar un canvi polític i, per tant, una inestabilitat innecessària del sistema educatiu.
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com