Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 06/09/2013
FETE-UGT paralitza l’aplicació del TIL

FETE-UGT ha mostrat la seva satisfacció perquè el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB) hagi estimat les mesures cautelars sol·licitades per la Federació de Treballadors de l’Ensenyament d’UGT (FETE-UGT) per paralitzar l’aplicació del decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL), que no es posarà en marxa, quasi amb tota seguretat, aquest curs escolar.

A més d’aquesta suspensió immediata, el recurs contenciós administratiu presentat per FETE-UGT segueix el seu curs i confiem que la justícia ens doni la raó quant a la il·legalitat del TIL.

Després de tot un curs fent al·legacions als diferents esborranys del TIL a les Meses Sectorials, al Consell Escolar de les Illes Balears; després de dos dies de vaga per aconseguir suspendre la seva aplicació, s’ha hagut d’esperar a la justícia perquè el paralitzi.
 
FETE-UGT no sap quan aquest Govern entendrà que no es pot actuar de forma autoritària i incompetent. Ha quedat demostrat que la Conselleria estava actuant de forma temerària, imposant un projecte a les escoles sense planificació, sense recursos econòmics, sense formació específica per als docents i, sobretot, sense el consens de la comunitat educativa.
Per a FETE-UGT aquesta decisió del TSJIB no fa més que demostrar que la Conselleria d’Educació no pot actuar ni imposar decrets al marge de tot: de la llei i de la comunitat educativa.
 
Volem recordar que una altra decisió política, equivocada i, de nou, autoritària ha estat la suspensió de feina i sou dels tres directors de Menorca, per la qual cosa FETE-UGT torna exigir la reincorporació immediata dels nostres dos companys i de la companya, així com la compensació pels danys ocasionats.
 
A aquest fet cal afegir la irresponsabilitat i la supèrbia demostrada per la pròpia consellera, qui ha declarat que ni tan sols tenia previst un plan B, un pla alternatiu, davant la possibilitat que el TSJIB ens donés la raó. Per aquest motiu demanem la dimissió de la Consellera Camps i del seu equip.
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com