Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 23/07/2014
FETE-UGT adverteix que el pacte d’interins blindarà places de TIL a Primària
La Federació de Treballadors de l’Ensenyament de la UGT (FETE-UGT) ha advertit aquest dimecres que la Conselleria d’Educació blindarà el TIL a Primària, de manera encoberta,  mitjançant el pacte d’interins amb 82 places d‘especialista en anglès pels propers quatre anys.
 
Aquest és un dels motius pels quals FETE-UGT no va firmar el passat 3 de juliol l’acord d’interins amb la Conselleria d’Educació. 
 
Per a l’organització sindical, el fet que els centres de Balears hagin hagut de demanar 82 places de docents interins d’anglès per a poder aplicar el TIL resta recursos humans per atendre els alumnes amb més necessitats educatives.
 
En tota Balears el pacte d’interins només ofereix 6 places d’atenció a la diversitat i 50 d’educació primària que puguin dedicar temps a fer reforç a l’alumnat que presenta majors dificultats d’aprenentatge.
 
Amb l’objectiu de mostrar el rebuig a aquesta manera poc transparent de fermar places de TIL dins el pacte d’interins a costa de la reducció de l’atenció a la diversitat, FETE-UGT presentarà avui un escrit davant la Conselleria d’Educació.
 
Aquest escrit posa de manifest que les places vacants de primària s’han reduït de forma considerable respecte al curs passat, perquè s’han substituït per places de primària amb l’especialitat d’anglès.
 
Així mateix, FETE-UGT ha denunciat que un nombre important de places per a interins s’han perfilat a mida perquè les puguin ocupar determinats docents destinats a formar part dels equips directius imposats per la Conselleria d’Educació.
 
A més a més, el sindicat ha detectat, de moment, que a Secundària hi ha 8 places de professors interins amb requisits com anglès o alemany sense que li consti la referència normativa que avali l’obligació de cobrir aquests llocs amb perfils de llengua estrangera.
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com