Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 09/09/2013
FETE-UGT s'adhereix a la vaga indefinida dels docents
Cati Julia vaga.JPGFETE-UGT ha pres aquesta decisió davant la resposta del Govern a l'auto judicial que suspenia l'aplicació del TIL, i que ha consistit en l'aprovació d'un Decret Llei per la via d'urgència que cerca no acatar el mandat dictat pel TSJIB.
 
L'anunci del Govern de continuar amb l'aplicació del TIL és un menyspreu absolut al poder judicial i a la comunitat educativa. El Govern manté la seva actitud irresponsable en contra del criteri dels sindicats, dels docents, dels pares i mares, del Consell Consultiu, de la UIB, de la resta de forces polítiques i socials i ara també, fins i tot, contra el TSJIB.
 
Els arguments que utilitza aquest Govern per defensar la seva actuació cauen pel seu propi pes i, així, les seves actuacions no fan més que atiar el foc.
 
L'organització sindical ha anunciat que els seus serveis jurídics estan estudiant quines mesures legals es poden dur a terme per tal d'aturar aquest Decret Llei.
 
Si, en principi, no veiem viable aquesta convocatòria de vaga indefinida, les aberrants actuacions dels qui ens governen i el canvi en el sentir i en l'opinió de la nostra afiliació, ens han portat a prendre la decisió que, avui per avui, no hi ha cap altra sortida que la vaga.
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com