Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 08/02/2013
UGT i CCOO preparen un “front comú” per la vaga a Iberia
Els sindicats UGT i CCOO han fet una assemblea conjunta amb més de 200 treballadors i treballadores de l’aerolínia per fer un “front comú” al conflicte laboral que mantenen amb els responsables d’Iberia i explicar les raons per les quals haurien d’anar a la vaga de 15 dies,  convocada entre els dies 18 de febrer i 22 de març.
 
L’aturada, a la qual estan cridats els més de 1.100 treballadors que la companya aèria té a Balears, pretén pressionar els responsables d’International Airlines Group (IAG) perquè acceptin les propostes sindicals dirigides a “mantenir la viabilitat d’Iberia”.
 
Els sindicats convocants de la vaga, que representen el 93% de la plantilla d’Iberia, han assenyalat durant la trobada amb els treballadors que mai havia estat “tan complicat i difícil” mantenir una negociació amb els representants de la’empresa, que volen acomiadar 4.600 empleats mitjançant un ERO.
 
“Al grup d’inversors d’Iberia IAG només li interessa desmantellar la companya a favor de Brittish y Vueling, però els treballadors hem de lluitar per la integritat del negoci d’Iberia i per les nostres condicions laborals”, ha manifestat la presidenta del comitè d’empresa d’Iberia a Palma, Carmen Díaz de la Jara.
 
Per la seva banda, el responsable d’Iberia de la UGT, Pepe Cambron, ha explicat que l’ empresa està jugant a plantejar bones condiciones als treballadors que es puguin jubilar, sense tenir en compte què succeirà a la resta.
 
“No podem consentir que la jubilació anticipada es converteixi en una moneda de canvi”, ha afirmat Cambron.
CCOO i UGT han insistit davant els participants a l’assemblea que hi ha motius suficients per anar a la vaga, ja que l’empresa “no té cap intenció de negociar”. Alhora, han demanat comprensió i paciència a la ciutadania pels trastorns que els pugui ocasionar la vaga.
 
 
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com