Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 05/03/2010
Maite Silva, Secretaria de Igualdad de UGT Balears, intervendrá en una Jornada el día 11 de Marzo.
La Jornada está organizada por el PSIB-PSOE.
 


 
En commemoració del Dia internacional de la Dona, des del PSIB-PSOE organitzam una jornada per aprofundir en la situació de la dona en el mercat laboral. 

 

La jornada consistirà en dues taules rodones per reflexionar i aprofundir sobre la situació de les dones al mercat laboral de Balears, així com les diferents bretxes i desigualtats que encara persisteixen.

 

 A  la  Primera taula (18 h) , Caminant cap a la igualtat laboral comptarem amb la presència del conseller de Treball i Formació, Pere Aguiló, i les representants de les àrees digualtat i de la dona dels sindicats Maite Silva, de UGT i  Agustina Canosa de CC.OO.  Per tancar aquesta taula, Lola Sánchez, presidenta de lassociació AMI, ens parlarà dels plans digualtat a les empreses, com instruments potents i eficaços. es per aconseguir la igualtat laboral.

 

La segona taula rodona (19 h), Intercanvi dexperiències laborals versarà sobre la experiència de dones emprenedores  i la seva contribució al sistema productiu i sobre la necessitat dimpulsar un canvi en el paradigma productiu des de la responsabilitat social.

A la taula, hi participarà Maria Duran, directora general de Responsabilitat Social Corporativa del Govern Balear , Rafaela Tur, presidenta de lAssociació de treballadores autònomes de Balears (ATABAL) i Esther Marcos i Patricia Carrero de lempresa INGENNIA.

 

La trobada serà el proper dia 11 de març, de 18 a 20 h a la Seu del PSIB-PSOE. Carrer Miracle 1er pis.

 

Esperam comptar amb la vostra assistència.

 

 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com