Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 19/01/2009
UGT Balears dona el seu suport a la manifestació convocada per aturar la massacre del poble palestí.
La manifestació partirà dissabte dia 24 de gener desde P. Born a las 17,00 h.

Manifest unitari Palma 7 de gener 2009

ATUREM LA MASSACRE DEL POBLE PALESTÍ !

La població civil de Gaza, sotmesa a un duríssim bloqueig per part d'Israel, viu des de fa mesos una dramàtica situació de pobresa i mancances de tota mena. Des del dissabte 27 de desembre, s'hi ha afegit la brutal agressió de l'exèrcit israelià, primer en forma d'atacs aeris, i, des de dissabte 3 de gener, d'invasió terrestre. Els atacs han causat centenars de morts, molts d'ells civils, milers de ferits, destrucció d'equipaments i infraestructures i una emergència humanitària.

Davant aquesta situació, ens manifestam per demanar, com a exigència immediata i urgent, que s'aturila massacre que està patint el poble palestí a la franja de Gaza.

Els col.lectius, associacions i forces polítiques presents en aquesta convocatòria manifestam la nostra solidaritat amb Palestina i la nostra demanda d'una solució al conflicte basada en el reconeixement dels drets del poble palestí.

Exigim que Israel posi fi a l’agressió sobre la franja de Gaza.

Exigim el final de l'ocupació de Cisjordània, la paralització de la construcció del Mur i l'abandonament dels assentaments de colons.

Exigim que s'acabi amb les violacions dels drets humans de la població palestina.

Exigim que Israel compleixi totes les resolucions de Nacions Unides sobre el conflicte.

Mentres tant, els representants de la Unió Europea i el govern espanyol s’han limitat a demanar el fi de la violència sense exercir les mesures de pressió que estan al seu abast.

Per aixó, demanam que la Unió Europea, el govern espanyol i les institucions autonòmiques i locals condemnin rotundament l'actuació d'Israel, i que pressionin amb les mesures diplomàtiques, econòmiques i comercials que estiguin al seu abast. Així mateix, volem fer una crida a la societat civil perquè se sumeix a la campanya de BOICOT als productes israelians com mesura de pressió perquè es posi fi al apartheid que pateix avui Palestina.

Reclamam la urgent suspensió dels acords comercials entre la Unió Europea i Israel.

Reclamam al govern espanyol que aturi el comerç d’armes amb l’Estat d’Israel.

Demanam a la ciutadania de Mallorca que no compri productes israelians.

Demanam, finalment, que els partits polítics, els sindicats, les associacions cíviques i els ciutadans se sumin a aquesta condemna i que tots i totes ens mobilitzem per aconseguir, per a un conflicte que ja dura massa anys, una solució justa per al poble palestí.

Convoquen: Associació 'AL MAGHREB' - Associació Argelina - Associació d'immigrants marroquís - Associació Orient Mitjà/Palestina - Fundació ES SIRAT - Lliga musulmana de les Illes Balears - Els Verds de Mallorca - Esquerra Unida de les Illes Balears - Esquerra – Illes Balears i Pitiüses - PSM-Entesa Nacionalista – CJIB – Sindicat d'estudiants - CCOO Comissions Obreres-Taula per Palestina - ATTAC Mallorca - ASOCOLOMBIA -Tribunal Internacional sobre la Infancia afectada por la Guerra y la Pobreza -Mision Diplomatica Internacional Humanitaria RWANDA 1994 - STEI-i - L'SPIB, Sindicat de Periodistes de les Illes Balears - Asociacion de Inmigrantes Senegales en Baleares (YAPO)- Asociación Intercultural Benedetti- PCPE (Partit Comunista dels Pobles d'Espanya)- Casal amistad Mallorca Cuba - Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC)- Col·lectiu Alaró per la Recuperació de la Memòria Històrica- Memòria de Mallorca (ARMH de Mallorca)- Gent Activa– Maulets -CMI-Militant Balears-Manos Fuera de Venezuela- Fundación Federico Engels- Federación europea de asociaciones argelinas- Partido argelino frente de liberación nacional- Paz con Dignidad Illes Balears- Associació d’Amics del Poble Saharauí de les Illes Balears-PSIB-PSOE-Pau i Solidaritat-CGT Balears-Seminari Dones i Lletres- Associació de Veins Camp Rodó- Associació Juvenil BARRI.

Aquesta és una convocatòria OBERTA PER ADHERIR-SE AL MANIFEST A TÍTOL INDIVIDUAL O COM ENTITAT només has d’enviar un mail amb les teves dades a solidaritatpalestina@gmail.com

Aquesta és una convocatòria OBERTA PER ADHERIR-SE AL MANIFEST A TÍTOL INDIVIDUAL O COM ENTITAT

només has d’enviar un mail amb les teves dades a solidaritatpalestina@gmail.com

NOM I LLINATGES DNI SIGNATURA MAIL

 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com