Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 06/10/2009
Marxa Mundial per la Pau i la No Violència
Divendres, 13 de novembre passarà per Palma

UGT Balears assistí a l’acte d’inici de la Marxa Mundial per la Pau i la No-violència

 

Margarita Bárez assistí el passat 2 d’octubre a la projecció de l’acte d’inici de la Marxa Mundial per la Pau i la No-violència, que va tenir lloc al Parlament de les Illes Balears.

El passat mes d’agost, la consellera Fina Santiago es reuní amb una delegació de l’organització Marxa Mundial per la Pau i la No-violència, que des del 2 d’octubre i fins al 2 de gener de 2010 recorrerà més de 90 països i 100 ciutats dels cinc continents per conscienciar els governs sobre la necessitat de renunciar a les guerres com a mitjà per resoldre conflictes.

La Marxa Mundial comença a Nova Zelanda el Dia Internacional de la No-violència, en commemoració del naixement de Ghandi, i acabarà a la serralada dels Andes.

Es tracta d’una iniciativa de Món sense Guerres, una organització internacional impulsada pel Moviment Humanista.

Les propostes de la Marxa són: El desarmament nuclear a escala mundial, la retirada inmediata de les tropes invasores dels territoris ocupats, la reducció progressiva i proporcional de l'armament convencional, la signatura de tractats de no-agressió entre països i la renúncia dels governs a utilitzar les guerres com a mitjà per resoldre conflictes.

 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com