Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 18/05/2012
Protesta nocturna i diürna contra la reforma laboral

Bravo i García en la presentació de la campanya 'Nit i dia contra la reforma laboral'UGT, CCOO  i STEI-i conviden tots els ciutadans a participar en les concentracions convocades a tot l’Estat la nit del 23 de maig a partir de les 22.00 hores i el migdia del 24 davant les Delegacions de Govern contra la reforma laboral que el Congrés dels Diputats pretén aprovar el dia 24 de maig.

Aquestes noves mobilitzacions estan emmarcades en la campanya 'Nit i dia contra la reforma laboral' a nivell de tot l’Estat  per protestar per l'aprovació definitiva de la reforma laboral que conté una transformació radical del mercat de treball.

L'objectiu és, tal com expressa el manifest,  que la societat comprengui que la nova norma no crearà ocupació però fa que l'acomiadament sigui més fàcil i més barat; legalitza un nou contracte amb acomiadament lliure i gratuït combinat amb més bonificacions; restringeix els drets col·lectius dels treballadors i treballadores, alhora que augmenta el poder discrecional dels empresaris.

El secretari general de la UGT, Lorenzo Bravo, ha criticat en roda de prensa la gestió del Govern autonòmic i central i ha dit que les noves mesures que l'Executiu ha posat en marxa per fer front a la crisi "duen al país cap al precipici".

Bravo ha recordat que tenen la majoria absoluta, però "no la veritat absoluta" i ha demanat al Govern que "reflexioni", perquè "amb la seva sola veritat serà difícil sortir d'aquesta situació" amb conseqüències "incalculables", com ara l'increment de l'atur, l'empobriment del país, un menor consum o una economia menys productiva.

Per la seva banda, el secretari d'Organització de CCOO, José Luis García, ha remarcat que tras la posada en marxa de la reforma la realitat ha donat la raó als sindicats perquè "l’atur augmenta i no s’ha creat més ocupació".

García ha assegurat que el dia 24 "es trenca l'equilibri del model laboral fruit del consens i el diàleg social", un "perill", al seu parer, atès que s'ataca "l'Estat democràtic".

 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com