Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 17/01/2014
UGT escenifica el seu rebuig a la Llei de Símbols amb una senyera a la façana de la seva seu
La norma és un retrocés retrògrad que ataca la llibertat d'expressió
IMG_7122.JPGLa Comissió Executiva de la UGT i els secretaris generals de les Federacions han escenificat el rebuig “més absolut” del sindicat a la Llei de Símbols posant-se davant la senyera que s’ha col·locat a la façana de la seva seu a Palma, amb motiu de l’entrada en vigor el proper dia vint de la polèmica norma.
 
La Unió considera la Llei de Símbols un retrocés retrògrad  que ataca la llibertat d’expressió en un moment en el qual el Govern balear vol eliminar qualsevol element simbòlic de protesta que mostri el descontent ciutadà per les seves polítiques neoconsevadores.
 
Respecte a la prohibició dels llaços als centres educatius, l’organització sindical critica la intenció de l’Executiu autonòmic de silenciar el malestar de la comunitat educativa, que fa front a mesures constants de retallades i a imposicions pedagògiques caòtiques i de conseqüències molt negatives per a l’alumnat.
 
“A l’anormal situació que es viu aquest curs en els centres educatius s’uneix ara una Llei de Símbols confusa que l’únic que deixa palès és que les banderes quadribarrades queden prohibides, però no si es poden col·locar llaços verds, roses o morats”, ha afirmat la UGT.
 
Per això, des de la central sindical s’ha animat als centres a continuar evidenciant la ridiculesa d’aquesta norma registrant sol·licituds a l’Administració autonòmica per penjar qualsevol símbol amb motiu de diades, festes o commemoracions de dates especialment rellevants de sensibilització social.
 
Així mateix, la Unió ha encoratjat a tots aquells que es sentin agraviats per la Llei de Símbols a què mostrin el seu desacord lluint qualsevol element personal com braçalets, llaços o bufandes amb motiu de la senyera.   
 
 
 
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com