Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 23/10/2015
FETE-UGT demana a Educació que negociï l’acord firmat per STEI i CCOO amb la resta de sindicats
La Federació de Treballadors de l’Educació de la UGT (FETE-UGT) ha demanat aquest divendres al conseller d’Educació, Martí March, que obri a la negociació  l’acord marc que va ésser firmat per STEI i CCOO i ratificat per ANPE per a què altres sindicats puguin negociar-lo i arribar a un consens.
 
FETE-UGT considera que l’acord marc havia de servir únicament per desconvocar la vaga indefinida i no per imposar-lo a la resta de sindicats a la mesa sectorial, com va passar el passat 9 d’octubre.
 
L’organització sindical es demana per a què serveix una mesa sectorial si la Conselleria d’Educació la va utilitzar únicament per presentar un acord tancat sense donar la possibilitat al sindicats no firmants de negociar res.
 
“Presentar un document ja signat significa que es limita la negociació, ja que aquesta només comprèn la discussió al voltant dels termes en què ha estat redactat l’acord i impedeix tractar altres qüestions que no estiguin detallades en el document”, ha assenyalat FETE-UGT, que ha criticat que actuacions com aquestes “vulneren els drets fonamentals a la participació i a la llibertat sindical
 
Ha afegit, una vegada més, la seva voluntat d’arribar a un acord global dins l’àmbit de la mesa sectorial, a on negociïn tots el sindicats amb representació, i que suposi un debat sobre propostes més amplies que millorin el sistema educatiu i que contemplin la recuperació del les condicions sociolaborals dels docents.
 
Per tot això, FETE-UGT demana a March que rectifiqui i obri l’acord marc a la negociació amb els sindicats no firmants dins la propera reunió de la mesa sectorial.
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com