Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 13/07/2017
UGT continua aconseguint que els tribunals reconeguin als interins docents els sexennis amb efectes retroactius
El Jutjat contenciós administratiu número 2 de Palma ha resolt a instàncies del sindicat UGT que una vintena d’interins docents tinguin dret al cobrament de sexennis amb efectes retroactius des de la data en què ho sol·licitaren per primera vegada a l’Administració, i no a partir de setembre de 2016 tal i com reconeix d’ofici la Conselleria d’Educació.
 
Aquesta sentència deixa palès que els tribunals a poc a poc van donant la raó a qui defensa que els docents interins han de gaudir dels mateixos drets retributius que els funcionaris de carrera.
 
Si bé la Conselleria d’Educació està abonant automàticament des de l’1 de setembre de 2016 els sexennis que legalment corresponen als interins, no ho ha fet amb efectes retroactius, excepte per a aquells que ho havien reclamat per la via judicial i havien guanyat.
 
UGT ha mostrat la seva satisfacció perquè amb la recent decisió judicial aquest grup d’interins han vist augmentat el temps des què se’ls reconeix el dret i, per tant, les seves retribucions econòmiques 
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com