Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 17/06/2016
UGT crida a manifestar-se dilluns en solidaritat amb les persones refugiades
La Plataforma SOS Refugiats ha convocat una manifestació el proper dilluns, 20 de juny, a Palma, a partir de les 20 hores, amb motiu del Dia Mundial del Refugiat, per solidaritzar-se amb les persones refugiades.
 
SOS Refugiats reclama el compliment de la legalitat europea i internacional i la retirada del suport d’Espanya a l’acord de la Unió Europea amb Turquia.
 
Sota el lema “Manifesta’t contra la indignitat”, SOS Refugiats demana la participació de la ciutadania en aquesta mobilització, que també es farà a la resta de l’Estat, amb l’objectiu d’exigir el compliment dels drets humans en el tracte de les persones migrants i refugiades.
 
Per això, reclama a la Unió Europea i al seus estats un canvi en l’enfocament de les polítiques de migració i asil, el compliment de la legalitat europea i internacional, així com l’obertura de vies legals i segures perquè les persones refugiades no hagin d’arriscar les seves vides en perilloses rutes.
 
Així mateix, SOS Refugiats exigeix al govern espanyol la retirada del seu suport a l’acord de la Unió Europea i Turquia, per ser il·legal i mercantilitzar amb la vida de les persones refugiades, l’agilització del seu acolliment i el respecte dels drets humans a les fronteres, de manera especial en les de Ceuta, Melilla i Canàries.
 
La manifestació que es celebrarà a Palma sortirà a les 20.00 hores des de la Rambla (seu del col·legi d’Advocats) i finalitzarà en Delegació de Govern.
 
Convoca: SOS REFUGIATS
Recolzen: Col·legi de Diplomats de Treball Social, Col·legi d’Educadores i Educadors Socials, Metges del Món, Comissió de Drets Humans del Col.legi d’advocats, PSIB-PSOE, Esquerra Unida, Més, Podem, Sobirania per a les Illes, STEI Intersindical, UGT,  CCOO.
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com