Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 03/03/2017
UGT Ensenyament insta Educació a iniciar un acord de consolidació de places docents
UGT Ensenyament ha demanat avui a la Conselleria d’Educació un acord de consolidació de places docents per donar estabilitat al professorat després que s’hagi confirmat que enguany únicament es convocaran oposicions amb 257 places a repartir entre els diferents cossos i especialitats per no haver-se aprovat els pressuposts estatals.  
 
L’organització sindical ha criticat que la manca d’informació per part de la Conselleria ha creat “caos i incertesa” entre el docents interins que porten els darrers anys pendents de la convocatòria d’una oferta pública d’ocupació.
 
S’ha jugat amb l’esforç personal i econòmic del col·lectiu d’interins i de la resta d’aspirants a ingressar en els distints cossos docents”, ha assenyalat la responsable d’Ensenyament d’UGT, Maria Alarcón, al mateix temps que ha subratllat que no es pot “fer política ni amb la feina ni amb la vida personal dels docents”.
 
UGT Ensenyament ha considerat que la Conselleria hauria d’haver prioritzar l’estabilitat dels seus treballadors com a garantia primera d’un ensenyament de qualitat. Per això, ha considerat que és urgent que Educació es comprometi a negociar immediatament un acord de legislatura amb un pla de consolidació dels llocs de feina que valori i tingui en compte l’experiència docent i una Oferta Pública d’Ocupació (OPO) que superi el 100% de la taxa de reposició.
 
Aquesta proposta d’un pla de consolidació i una OPO ambiciosa podrien reduir l’alt índex de temporalitat que actualment pateix l’ensenyament públic a les Illes Balears.
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com