Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 26/09/2014
FETE-UGT considera que la destitució de Camps no és suficient per solucionar el conflicte educatiu
La Federació de Treballadors de l’Ensenyament de la UGT (FETE-UGT) considera que la destitució de Joana Maria Camps al cap davant de la Conselleria d’Educació és una conseqüència inevitable de la desastrosa gestió que ha dut a terme el Govern balear del conflicte educatiu.
Els detonants de la destitució de Camps han estat l’ anulació del decret del TIL i la suspensió cautelar de la seva ordre de desenvolupament per a l’actual curs escolar, dues victòries judicials aconseguides pels sindicats FETE-UGT, FE-CCOO i STEI.
En opinió de l’organització sindical, la sortida de Camps és insuficient, ja que no ha estat l’única ni la màxima responsable del caos que viu l’educació d’aquesta comunitat.
S’ha demostrat que aquest curs no és normal i tampoc ho és aquesta legislatura que va ser qualificada per Bauzá com la de les autopistes de l’educació, una legislatura que amb Riera haurà tengut tres responsables d’Educació ” ha manifestat la secretària general de FETE-UGT, Maria Alarcón .
Alarcón reclama a la nova consellera d’Educació, Núria Riera, que acati les sentències judicials i que una de les seves primeres actuacions sigui la de dictar als centres educatius instruccions precises amb l’objectiu d’aconseguir que aquest curs sigui normal.
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com