Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 20/03/2013
Més de 2.000 persones contra les retallades a l'educació
Més de 2.000 persones han dit NO a les retallades a l'educació pública i la repressió del Govern balear a les manifestacions de Palma, Maó, Eivissa i Formentera.
 
El col·lectiu docent ha expressat que està en contra de les retallades i de la repressió que el Govern està fent en matèria educativa.
 
El col·lectiu docent ha tornat a expressar el seu rebuig a les polítiques educatives d’aquest Gorvern amb un seguiment de la vaga del voltant del 33%.
 
A la jornada de dia 20 la comunitat educativa denuncia que estam en mans d’un Govern que ha estat, fins ara, incapaç d’escoltar les demandes que se li han fet, de manera reiterada, des de tots els àmbits i que s’ha mostrat del tot insensible a les necessitats reals del sector educatiu.
 
La jornada de vaga d’avui va acompanyada de diferents manifestacions convocades pe tots els sectors de la comunitat educativa: sindicats (STEI Intersindical, FETE-UGT, ANPE i FECCOO), pares i mares (COAPA) i estudiants (Plataforma d’estudiants de les Illes Balears).
 
Si no hi ha un canvi en l’actitud per part d’aquest Govern, les mobilitzacions continuaran al llarg del tercer trimestre.
 
A principis d’abril tindrà lloc una nova assemblea general docent per determinar el calendari de mobilitzacions per als propers mesos.
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com