Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 13/01/2017
UGT insta Educació a cobrir les 1.300 places vacants de les plantilles dels centres públics
UGT-Ensenyament ha instat aquest divendres la Conselleria d’Educació a posar en marxa els mecanismes necessaris per cobrir totes les vacants de les plantilles orgàniques dels centres públics i convocar una oferta pública d’ocupació que permeti cobrir les  1.300 places vacants de les plantilles orgàniques.
 
Aquesta petició s’ha realitzat a la Mesa Sectorial celebrada avui, on UGT-Ensenyament també ha demanat que es defineixin ja tant la distribució de les especialitats per illes com el tipus, la durada de les proves, la manera de presentar els cassos pràctics i la normativa de referència.
 
L’organització sindical ha recordat a Educació que es preveu que el Govern central modifiqui els criteris de la taxa de reposició i que, per tant, es podran convocar més places de les previstes i podrien sortir a oferta pública la majoria de les places docents que actualment estan cobertes per funcionaris interins.
 
Segons l’informe de temporalitat al sector públic de FeSP-UGT, el percentatge de docents interins o eventuals arriba al 39,8% a l’educació secundària  i al 18,7% a primària.
 
“La pròpia Conselleria, a la mesa d’avui, ha constatat les dades que maneja el sindicat,  doncs el document de plantilles orgàniques que ha presentat demostra que hi ha unes 500 places de primària i 754 places d’educació secundària i ensenyaments de règim especial que estan cobertes per personal interí”, ha assenyalat el sindicat.
 
És per això que UGT ha insistit en què la Conselleria d’Educació “té l’obligació” de convocar una oferta pública amb el nombre de places màximes que permeti la modificació de la llei sobre les taxes de reposició, per tal de reduir la temporalitat, donar estabilitat a les plantilles docents i millorar la qualitat de l’educació.
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com