Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 09/12/2014
FETE-UGT demana una reunió de la Junta de Personal per prendre decisions arran de l'intent de col·locació de l'interí afí al PP
La Federació de Treballadors de l’Ensenymanent de la UGT (FETE-UGT) demanarà una reunió urgent de la comissió permanent de la Junta de Personal Docent no Universitari per decidir quines accions s’han de prendre pel cas de l’interí que la consellera d’Educació, Núria Riera,  i la directora del SOIB, Xisca Ramis, han volgut “col·locar”.
 
El sindicat considera que, malgrat l’impàs en què es troba la Junta després de les eleccions sindicals, aquest òrgan no pot quedar paralitzat davant d’uns fets tan greus.
 
Per això, FETE-UGT proposa que les noves forces sindicals que han obtingut representació dins la Junta  puguin participar a la reunió, encara que aquesta no s’hagi constituït oficialment.
 
“Com vàrem explicar durant la campanya de les eleccions sindicals, és hora que la Junta de Personal actuï com a veritable òrgan representatiu dels treballadors i fomenti la tan demanada unitat d’acció”, subratlla FETE-UGT.
 
L’organització sindical recorda que sempre ha exigit, a les diferents meses sectorials, major transparència en l’adjudicació de places d’interins i ha proposat que durant el curs escolar es facin adjudicacions setmanals de manera telemàtica, de forma que es pugui consultar quines places hi ha disponibles i qui les ocupa finalment.
 
 
 
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com