Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 24/02/2015
UGT dóna suport a la vaga d’estudiants contra la reforma dels ensenyaments universitaris
La Federació de Treballadors d’Ensenyament de UGT (FETE-UGT) dóna suport a la convocatòria de vaga d’estudiants de dia 26 de febrer a Balears contra el Reial Decret que modifica l’estructura dels ensenyaments universitaris reduint la durada dels graus i augmentant la dels màsters.
 
El sindicat considera que hi ha motius suficients per aquesta vaga ja que, una vegada més, el Govern central implanta reformes sense consens, sense debat i sense haver fet una avaluació dels ensenyaments del pla Bolonya.
 
A més a més, són mesures precipitades que pretenen rompre l’equitat i la igualtat d’oportunitats per als estudiants que accedeixen a la Universitat.
 
L’organització sindical se suma a les reivindicacions dels estudiants exigint, una vegada més, la retirada de les reformes plantejades i segueix expressant el seu rebuig absolut al “3 + 2” que encareix els estudis universitaris i expulsarà l’alumnat amb menor poder adquisitiu.
 
Des de FETE-UGT diem no a la desregulació i flexibilització en la creació de centres i universitats i no a un sistema que permet una acreditació menys objectiva i sense demostrar experiència docent.
 
El sindicat fa una crida a la comunitat educativa a solidaritzar-se amb els estudiants i desitja que les seves i nostres reivindicacions es tenguin en compte.
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com