Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació , 12/03/2013
Els sindicats convoquen vaga de professors dies 13 i 20 de març

FETE-UGT, STEI, ANPE i FECCOO  han convocat els dies 13 i 20 de març una vaga perquè la Conselleria d'Educació "vol aplicar sense negociar" el projecte de decret de tractament integrat de llengües (TIL) i l’esborrany de la llei de la convivència escolar. Els sindicats demanen la retirada o modificació substancial  de ambdues normatives.

L’administració educativa, i per extensió el Govern, en comptes d’abordar les qüestions que ocupen i preocupen al professorat i a la comunitat educativa, malgasta el seu temps en normatives que trenquen el consens lingüístic (com és el cas del TIL) o  que amb un to repressiu i sancionador són agressions a la llibertat de càtedra, d’expressió i dignitat  del professorat (com és el cas de la llei reguladora de la convivència i la proposta d’esborrany de la llei de símbols). 

Si a tot això li afegim el deteriorament de les condicions laborals, socials i econòmiques sofertes en els darrers anys i les dràstiques reduccions pressupostàries a l’educació, s’ha generat un clima de confrontació i de rebuig que ens duu de forma unitària a plantejar mobilitzacions dins el mes de març.

De persistir la Conselleria d’Educació  i el Govern autonòmic en aquesta línia d’actuació ens veurem obligats a plantejar més accions i mobilitzacions.
 
Feim una crida al professorat a participar activament en les accions proposades i les assemblees conjuntes (que comunicarem en els propers dies i es celebraran a cada una de les illes) per obligar a l’administració educativa a reconduir la situació i posar damunt la taula la resolució dels problemes fonamentals que té el nostre sistema educatiu.

 

 

​ 

 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com