Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 07/01/2019
Conxa i Jaume, sempre sereu en el nostre cor
En Jaume March, afiliat històric de la FETE a les Illes Balears, ens ha deixat sobtadament en la matinada del dia 7 de gener, després d’un greu accident de trànsit i de quasi un mes d’hospitalització a Son Espases.
 
Des de la UGT, els companys i companyes d’en Jaume i de la seva dona, Conxa Morlà, també afiliada a la UGT, que malauradament ens va deixar el mes passat per causa del mateix accident, volem transmetre un missatge de condol amb molt de sentiment per la família i els amics del nostre company i la nostra companya.
 
Volem transmetre de tot cor,  el nostre oferiment de recolzament i solidaritat que puguin menester.
Conxa i Jaume, sempre sereu en el nostre cor, en el nostre record i a la història de la UGT.
 
Al llarg de 40 anys com a defensor i impulsor d’un ensenyament públic de qualitat, en Jaume March a desenvolupat distintes tasques, a vegades com a gestor, quasi sempre com a docent a les aules i durant molts d’anys com a representant sindical a la Unió General de Treballadors, el seu sindicat.
 
Com a sindicalista i afiliat a la UGT, en Jaume és un quadre històric de la FETE-UGT Illes Balears. Tothom el recorda amb molta gratitud i el reconeix com un model a seguir.
 
Recentment, en plena disputa amb el Govern d’en José Ramón Bauzá, la seva posició en contra del TIL va acabar amb un expedient de suspensió de feina i sou i la seva destitució com a director de l’IES Marratxí.
 
Hem de recordar que aquesta lluita en contra del TIL es va guanyar als jutjats gràcies a l’actitud ferma del nostre estimat company, en Jaume no es doblegava davant les injustícies, i a la tasca duta a terme pels serveis jurídics de la UGT.
 
La pèrdua de na Conxa Morlà i d’en Jaume March deixa un vuit grandíssim en el món educatiu i en el món sindical i a la UGT ens faltaran per sempre els nostres companys. Ens quedarà el record carinyós de dues bones persones, amics i excel·lents professionals.
                                                                            
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com