Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 09/12/2011
El comitè d'empresa i els sindicats SPIB, STEI-i, CCOO i UGT demanaran al jutge la suspensió del tancament de Ràdio i Televisió de Mallorca
       Protesta pel tancament de RTVM

 

Palma, 09 de desembre de 2011

En el termini legal, el Comitè i els sindicats presents a RTVM interposarem Recurs contenciós administratiu contra la Resolució del Vicepresident Econòmic del Govern que autoritza l’acomiadament col·lectiu de la plantilla de l’Empresa.

Dins aquest procediment i amb caràcter d’urgència, demanarem al Jutge l’adopció d’una mesura “cautelaríssima” consistent en la suspensió de l’execució de la Resolució del Vicepresident Econòmic i, en conseqüència, la continuïtat de l’activitat de RTVM durant la tramitació del procediment.

Els fonaments de la petició són la manifesta il·legalitat de la Resolució en haver vulnerat drets constitucionals dels treballadors acomiadats i la pràctica impossibilitat de reparació dels perjudicis que els ocasiona el tancament en cas que la sentència definitiva ens donàs la raó.

Essent el procediment de mesures cautelars ràpid i sumari, la resolució judicial sobre la sol·licitud del Comitè i sindicats es dictarà abans del termini fixat pel tancament de 31 de desembre d’enguany.

La continuïtat de RTVM és possible.

 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com