Omitir los comandos de cinta
Saltar al contenido principal
Desplazarse hacia arriba
Inicio de sesión

Síguenos en:

Iniciar sesión

Comunicació, 03/10/2013
FETE-UGT presenta al TSJB un recurs de reposició per fer complir al Govern la suspensió del TIL
Els serveis jurídics d’UGT han presentat aquest matí a la sala del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJB) un recurs de reposició perquè dicti resolució per la qual es declari mantenir el contingut de l’auto de 6 de setembre que suspenia l’aplicació del TIL, com va sol·licitar FETE-UGT, i que ordeni el seu immediat compliment.
 
A més, el recurs de reposició demana la revocació de l’auto de 25 de setembre en el qual el TSJB desestimava adoptar mesures per obligar al Govern Balear a executar l’auto anterior.
 
Al document presentat es recorda que, malgrat l’Estatut d’Autonomia contempla que en “cas d’extraordinària i urgent necessitat, el Consell de Govern podrà dictar mesures legislatives provisionals en forma de Decrets lleis que no podran afectar els drets establerts en aquest Estatut” és “radicalment impossible que l’extraordinària i urgent necessitat apareixi com a conseqüència d’una resolució judicial que ha de ser acatada per l’Administració”.
 
Al mateix recurs se sol·licita que en cas de què el TSJB mantengui que existeix impossibilitat legal de suspendre el TIL per la promulgació del decret-llei que l’Executiu es va treure de la màniga per no complir el primer auto del TSJB es plantegi qüestió d’inconstitucionalitat.
 
FETE-UGT recorda que ha vengut interposant tots els recursos pertinents en dret i està disposada a arribar fins el final per aquesta via, així com amb les mobilitzacions al carrer.
 
 
 

Sede Central de UGT Baleares

Dirección: Calle Font i Monteros, 8

Código Postal: 07003 Palma de Mallorca

Teléfono: 971 764 488 Fax: 971 204 084

UGT Baleares  |  Contacto

Powered by SD-a.com